Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Aanbiedingen

Overstappen van Sim-only abonnement

Een Sim-only abonnement is een mobiele telefoon abonnement waarbij er geen toestel wordt gekocht. U betaalt dus alleen maandelijks de Sim kosten (bellen/ internet).

Sim-only abonnement is voordeliger

Een Sim-only abonnement is ten eerste goedkoper (aangezien er geen toestel hoeft te worden afgelost), en de klant kan gemakkelijker overstappen, zolang er maar aan de contractdatum wordt vastgehouden.

Mobiel abonnement voor 1 jaar afsluiten

Het is daarom raadzaam niet direct voor 3 jaar een telefooncontract aan te gaan. Sommige aanbieders geven dan bijvoorbeeld enkele euro’s korting per maand, maar wanneer dit betekent dat er een lange periode niet overgestapt kan worden naar een andere provider, kan de klant alsnog op de lange termijn duurder uit zijn. Het is raadzaam om telkens een jaarcontract af te sluiten met de huidige provider. 

Ander abonnement kan soms veel voordeliger zijn

Gemiddeld is de consument tussen de € 7,50 en zo’n € 30 per maand kwijt aan het Sim-only abonnement; uiteraard afhankelijk van afgesloten belminuten, SMS-berichten en MB’s (internet verbruik). Sinds de opmars van WhatsApp gebruiken veel mensen nauwelijks nog SMS-berichten. Toch kan het zijn dat u hier maandelijks wel voor betaalt. Ook kan het zijn dat u een te hoge (of juist te lage) data limiet bent overeengekomen voor internet-verbruik.

Vergelijk providers

Het loont de moeite om eens na te gaan waarvoor u exact welk bedrag betaalt. Is de bundel überhaupt nog precies op die wijze relevant? Voer uw gegevens vrijblijvend in op de website HalloRoos.nl. Via deze website worden automatisch alle lopende abonnementen (waaronder mobiele telefonie) vergeleken met andere providers en ontvangt de gebruiker een automatisch aanbod van geschiktere partijen met lagere maandtarieven.

Via HalloRoos.nl kun je dus Sim-only abonnementen vergelijken en direct de overstap in gang laten zetten door HalloRoos.nl. Soms levert een overstap naar een beter abonnement een kostenbesparing op van 5 tot 10 euro per maand (bij kleine abonnementen! U gaat bijvoorbeeld van € 15 naar €10 per maand). Jaarlijks gaat het dan om een bedrag van 100 euro bijvoorbeeld; geld wat dus ook aan andere zaken besteed kan worden!

Overstappen via HalloRoos

Niet alleen voor je telefoonabonnement stap je over, maar ook voor gas&licht, abonnementen en overige zaken kun je via HalloRoos.nl overstappen. Ontdek snel je kansen, voor zowel zakelijke klanten als particulier. 

 

Meer zakelijk: ontdek hier de nieuwe generatie Digitale visitekaartjes

 

https://halloroos.nl/hoe-werkt-roos/