Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Auto's en Motoren

Zonder zenuwen binnen 1 dag je theorie certificaat halen!

Zie jij ook zo op tegen het halen van je CBR auto theorie certificaat? Omdat je om je heen mensen ziet die lang bezig zijn met leren en erg nerveus zijn voor hun examen? Dit is niet meer nodig! Doe mee met de theoriecursus van Gelijk Geslaagd en je hebt binnen 1 dag je theorie examen gehaald! De theoriecursussen van Gelijk Geslaagd worden door het hele land gegeven. Woon je bijvoorbeeld in Den Haag? Dan kan je de cursus auto theorie in 1 dag in Den Haag volgen.

De dagcursus start om 07.00, ’s middags examen bij het CBR

De theoriecursus duurt maar 1 dag, op deze dag leg je ook je examen af bij het CBR. De cursus begint ‘s ochtends om 07.00. Je leert je medecursisten kennen door middel van een klein kennismakingsrondje. Daarna is het tijd om te beginnen. De theorie wordt je aangeleerd door een opgeleide en ervaren docent. Alles over gevaarherkenning, verkeersborden, gebodsborden, verkeersregels wordt je op een slimme manier aangeleerd. Alles wat je moet weten om je theorie examen goed te kunnen maken komt aan bod. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van duidelijk beeldmateriaal en praktijkvoorbeelden. Als alle theorie duidelijk is ga je oefenen met het maken van eerdere examens van het CBR. Hierdoor kan je checken of je de theorie helemaal goed kent. Ook leer je alvast de diverse vraagstellingen van het examen kennen, zoals meerkeuzevragen, hotspotvragen, invulvragen, sleepvragen en ja/nee vragen. Tussen de middag krijg je een heerlijke lunch aangeboden van Gelijk Geslaagd. Tussendoor wordt je uiteraard voorzien van drankjes. Na de lunch is er nog tijd over voor herhaling van de leerstof en de lastige vragen.

Dan is het inmiddels tijd geworden om richting het CBR te vertrekken. Als het CBR niet op loopafstand van de cursuslocatie ligt, zorgt Gelijk Geslaagd voor vervoer naar het CBR. Door de dagcursus kan jij vol vertrouwen je examen maken, je hebt immers net alle lesstof prima aangeleerd gekregen.

Naast auto theoriecursussen ook motor theoriecursussen

Ben je bezig om je motor rijbewijs te halen? Ook voor het aanleren van de motortheorie kan je een cursus volgen bij Gelijk Geslaagd. Ook deze cursus wordt door het hele land gegeven, waaronder cursus motortheorie Eindhoven, motortheorie Utrecht, motortheorie Arnhem en motortheorie Amsterdam.

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/