Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Telefonie

Onze communicatie verbeteren door NuCall

Wij hadden hulp nodig van Nucall telecombedrijf om ons te helpen met de communicatiemiddelen. We hadden namelijk in het begin van de onderneming nog oude toestellen en oude communicatiemiddelen om het bedrijf op te starten. Nu beginnen we steeds meer te groeien in de afdelingen en het bedrijf zelf. Daarbij zijn onze huidige producten niet meer up to date met de communicatiemiddelen van tegenwoordig. Vroeger hadden we het geld er niet voor om dit te regelen, maar nu wel. Daarom gingen we op zoek naar een provider die een goede prijs bood voor nieuwe producten.

NuCall had de beste producten om mee te werken

We hebben verschillende telecombedrijf met elkaar vergelijk, ook het bedrijf NuCall, en daar kwamen interessant resultaten uit. De meeste bedrijven boden hetzelfde aan alleen de ene die bood het aan voor een gigantische geldprijs en de ander hetzelfde en je kreeg er dan nog wel iets extra’s bij maar daar hadden we helaas niet zo veel aan. Na een tijdje zoeken kwamen we bij het bedrijf NuCall. Dat was een telecombedrijf die tot nu toe de laatste prijzen aanbiedt voor de producten waar wij naar op zoek waren. Dus ik had een offerte aangevraagd en ging kijken wat daar precies uit zal komen.

Blij met onze producten

Nadat we de officiële offerte hadden ontvangen, konden we kijken naar het gehele kostenplaatje en wat het ons zou brengen voor het bedrijf. De kosten waren relatief lager dan we hadden ingeschat. We hadden een paar producten erbij gedaan, zodat we zeker weten de beste kwaliteit hebben en alles in de moderne tijd hebben. Na een goed overleg met het bestuur hebben we besloten om akkoord te gaan met NuCall en we hebben totaal geen spijt van deze keuze. Alles werkt perfect mee en tot nu toe hebben we geen storingen of andere problemen gehad, Kortom, de beste keuze is NuCall.

Contact

Bent u benieuwd wat dit telecombedrijf nog meer kan betekenen voor bedrijven of uw onderneming? Bekijk dan eens de website van NuCall via www.nucall.nl voor meer informatie over de producten en diensten die zij aanbieden.