Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Dienstverlening

Uw woning is compleet met een mooi naambord bij de voordeur

Wilt u, om uw woning helemaal compleet te maken, een mooi naambord bij de voordeur? Dan kunt u het beste uw naambord bij De Naambordenspecialist bestellen. Dit is een online winkel voor naamborden, waar de collectie naamborden zeer groot, uitgebreid en spectaculair te noemen is. Wat u ook voor naambord in gedachten heeft, zeker weten dat u bij De Naambordenspecialist zal slagen.

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een naambord van RVS. Er zitten veel voordelen aan een RVS naambordje. Zoals de naam al laat weten, is het naambord gemaakt van Roest Vrij Staal. Dit materiaal zal dus niet roesten en is ook nog eens ijzersterk. De RVS naamborden zijn licht van gewicht, waardoor de bevestiging van het naambord zeer eenvoudig is. RVS is ook nog eens zeer makkelijk schoon te maken, u heeft er weinig onderhoud aan.

Naast naamborden van RVS heeft De Naambordenspecialist nog tal van andere naamborden in het assortiment. Naamborden van kunststof, glas, steen, aluminium, hout, messing, zomaar wat materialen uit de collectie. Bij elk type naambord kunt u ook nog eens kiezen uit verschillende soorten naambordjes. Zo zijn er bij de houten naambordjes diverse houtsoorten te kiezen, net als bij de stenen naamborden. Alle soorten naamborden zijn er in heel veel afmetingen en vormen. Ook is bij veel naamborden de kleur van het bord en het lettertype zelf uit te kiezen. U kunt dus uw eigen naambord helemaal zelf samenstellen.

De service bij De Naambordenspecialist is uitstekend

De meeste naamborden worden gratis naar u verzonden. Enkel voor de grote en zware naamborden wordt een klein verzendbedrag gevraagd. Sommige naamborden worden al binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd. Op de site staat een schema waarop u de geschatte levertijden per type naambord kunt bekijken. Komt u er niet helemaal uit met het bestellen van uw naambord, staat de gewenste afmeting er niet bij of heeft u andere vragen? De Naambordenspecialist is zeer goed bereikbaar. U kunt een mail sturen, bellen of op de website een contactformulier invullen.

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/